2روش براي خلاص شدن از شر موهاي زايد

۱۳۰ بازديد

 

1-ميكرونيدلينگ 

 

ميكرونيدلينگ روشي نوين جهت حذف ضايعات پوستي است كه در كلينيك ليزر مو عرضه ميشود. اين روش از نظر اثر بخشي با ليزر قابل مقايسه مي باشد.
ميكرونيدلينگ جهت رفع جاي جوش ، جاي زخم و بخيه ،رفع ترك ناشي از حاملگي و تغييرات وزن و همچنين جهت جوانسازي چشمگير پوست به كار مي رود .

2-ليزر مو هاي زائد

تكنولوژى الكس آلما ليزر سوپرانوى آمريكا جديدترين سيستم ليزر موهاي زايد  دنيا مى باشد كه تركيبى از طول موج الكس بر روى ليزر دايود مى باشد.  اين ليزر قدرتمند تركيبى از قدرت جذب بالاى الكس به همراه عمق نفوذ بالا،راحتى و سرعت دايود ليزر است كه با داشتن كولينگ قوى و پيشرفته پوست را كاملا خنك نگه ميدارد.

 

در مورد ارتودنسي و ايمپلنت دندان و آفت دهان چه مي دانيد؟

۱۲۳ بازديد

 

ارتودنسي روشي هست در دندانپزشكي كه دكتر ارتودنسي با استفاده از اين روش دندانپزشكي نامرتب بودن دندان ها را و نامنظم بودن آنها را درست مي كند و به دندان ها نظم مي بخشد اين روش دندانپزشكي يا ارتودنسي نه تنها باعث منظم شدن دندان ها مي شود بلكه از خرابي دندان ها جلوگيري مي كند به اين دليل كه دندان هاي نامنظم باعث مي شود دندان ها زودتر خراب شود كه دليل آن ماندن پسماندهاي غذا و گير كردن در در لابه لاي دندان ها مي باشد .متخصص ارتودنسي فردي هست كه 6 سال دوره عمومي را گذرانده هست و بعد از آن سه سال به صورت تخصصي دوره ناهنجاري فك را گذرانده و بعد از آنهم بايد هميشه خود را به روز نگه دارد .شايد بتوان اين را گفت كه تمامي متخصصين ارتودنسي دندانپزشك هستند ولي برعكس اين مورد صادق نيست

ايمپلنت دندان روشي است كه وقتي يك يا چندان به هر دليلي از دست مي رود اين روش كار دندان تا آخر عمر را براي بيمار انجام ميدهد.از لحاظ لغوي ايمپلنت دندان پين هاي ثابتي هستند كه از تيتانيوم خالص ساخته شده اندكه با بافت هاي بدن سازگار هستند كه داخل استخوان هاي فك فرو رفته و پروتز هايي كه شبيه دندان هست بر روي آنها قرار ميگيرد. هزينه ايمپلنت به فاكتورهاي متفاوتي بستگي دارد بايد ابتدا توسط دندانپزشك و متخصص ارتودنسي مورد بازبيني قرار داده شود و بعد از آن هزينه مشخص شود.

روش‌هاي درمان آفت دهان

اكثر موارد آفت دهان نيازي به درمان ندارد؛ با اين حال در صورت مواجهه مكرر با آفت يا تحمل درد شديد درمان‌هايي جهت كاهش درد و تسريع بهبود ارائه مي‌شود كه متداول‌ترين روش هاي درمان آفت دهان عبارت است از:

  • استفاده از دهانشويه آب نمك و جوش شيرين
  • قرار دادن شير منيزيم روي آفت دهان
  • پوشاندن آفت با خمير جوش‌شيرين
  • مصرف فراورده‌هاي غيرتجويزي بنزوكائين (داروي بي‌حسي موضعي) مانند اوراژل يا انبسول
  • گذاشتن يخ روي زخم
  • استفاده از دهانشويه حاوي استروئيد به منظور كاهش درد و ورم
  • استفاده از خميرهاي موضعي
  • قرار دادن چاي كيسه‌اي مرطوب روي آفت
  • مصرف مكمل‌هاي تغذيه‌اي مانند فوليك اسيد، ويتامين B6، ويتامين B12 و روي
  • امتحان كردن درمان‌هاي خانگي مانند چاي بابونه، اكيناسه (سرخارگل)، صمغ مرمكي و شيرين بيان

 

طراحي سايت چه كاربردي مي تواند داشته باشد ؟

۱۲۳ بازديد

 

اين جمله به اين معنا مي باشد كه صاحب وب سايت از طراحي سايت چه منظور و انتظاري دارد و اين كه قرار است با داشتن يك سايت خوب به چه نتيجه اي برسد ؟

هر كسي از ساخت و طراحي وب سايت منظوري خاص را دنبال مي كند ، برخي به دنبال شناخته شدن كسب و كار و تجارت شان هستند و بعضي از افراد ديگر نيز به دنبال فروش محصولات خود به صورت اينترنتي مي باشند زيرا اين دسته معتقد هستند كه از طريق اينترنت راحت تر مي توان به فروش محصولات و خدمات پرداخت و ديگر نياز به مكان و زمان خاصي نيست .

طراحي سايت و طراحي اپليكيشن براي هر شخصي با هر نيتي كه دارد يك مسئله اساسي و مهم است و افراد با داشتن يك برنامه ريزي درست و دقيق مي توانند از اين موضوع استفاده نموده و ان را به بهترين نحو پيش ببرند . تمام اين كار ها به خاطر پيشرفت كردن در كار ها مي باشد مثلا اگر فردي در زمينه ي فروش محصول و يا خدمات خاصي كار مي كند تمايل دارد تا به هر صورتي كه شده بازديد كنندگان از سايت خود را افزايش دهد و بيش تر از قبل محصولات خود را بفروشد. علاوه بر داشتن سايت بايد طرز استفاده صحيح از آن را نيز بدانيد و قدرت و توان اين را داشته باشيد كه با كمك روش هاي گوناگون ترافيك وب سايت تان را افزايش داده و بالا ببريد به عنوان مثال براي وبسايت محتواي جديد و تازه بگذاريد و يا از مطالب مناسب و عكس هاي جذاب استفاده كنيد .

آي تي توس در حوزه طراحي سايت مشهد با به كارگيري علم نوين اقدام به انجام خدمات طراحي سايت مشهد كرده است .استفاده از نيروي هاي متخصص و كار تخصصي را در اولويت خود قرار داده است

پاسخ 3 سوال اساسي كه قبل از كاشت مو بايد دانست

۱۲۶ بازديد

 

1-كاشت مو چگونه انجام ميشود؟

 كاشت مو  با استفاده از كوچكترين واحد رويش مو در سر يعني واحد فوليكولي در سال ۱۹۸۸ توسط آقاي ليمر ( Limmer ) مطرح شد . در اين روش در كلينيك كاشت مو ريشه هاي مو با همان الگوي طبيعي رويش ، در مناطق خالي از مو كاشته مي شوند . روش مطرح شده كه در سال ۱۹۹۸ نام FUT بر آن گزارده شد ، عبارت است از برداشتن نواري از پوست پشت سر و جدا كردن واحدهاي فوليكولي در زير ميكروسكوپ و سپس انتقال اين واحدهاي فوليكولي به فضاي خالي جلو سر . واحد فوليكولي به مجموعه ريشه هايي گفته مي شود كه بطور طبيعي دور هم هستند . اين واحد ها تكي ، دوتايي ، سه تايي و بعضا چهار تار مويي هستند .

تا به امروز در هيچ كلينيك كاشت مو يي هيچ روشي براي توليد و تكثير مو هاي جديد پيدا نشده است ، بلكه تكنيكهاي رايج كاشت مو فقط ريشه هاي مو را از محلي به محل ديگر انتقال مي دهند . مراكز متعددي در دنيا روي مهندسي بافت متمركز شده اند تا بتوانند فوليكولهاي مو را كشت و تكثير كنند . اگر چه دستيابي به اين دانش قريب نمي نمايد ، در صورت وقوع مي توانيم براي بيماراني كه كم پشتي قابل توجه در منطقه پشت سر دارند ، نيز كاشت مو انجام دهيم . اصول چندي براي عمل كاشت مو وجود دارد . مهارت كافي پزشك و تيم او كليد اين موفقيت است . وجود تجهيزات و وسايل مناسب ، انتخاب صحيح بيمار ، برنامه ريزي دقيق قبل از عمل و آموزش هاي صحيح به بيمار ، از ديگر نكات مهم جهت دستيابي به نتيجه مناسب است . بهتر است اين نكته را خاطر نشان كنيم كه براي كاشت ريش هم ريشه هاي موي مورد نياز كاشت مو از پشت سر برداشته مي شود

2-كاشت ابرو در چه كساني بيشتر جواب ميدهد؟

تمام افرادي كه فاقد ابرو هستند يا ابروهاي بسيار نازك و كم پشت دارند مي توانند تحت كاشت ابرو قرار گيرند. روشهاي كاشت ابرو در زمره اولين شيوه هاي كاشت مو هستند كه در نيمه اول قرن بيستم معرفي شده اند. بهترين فوليكول ها براي كاشت در محل ابرو ، فوليكول هاي سر هستند و در اين ميان كساني كه موي سر صاف تا كمي حالت دار دارند ، بهترين انتخاب ها براي كاشت ابرو هستند. موهاي مجعد و خيلي حالت دار مناسب كاشت ابرو نيستند

3-كاشت مژه به چه كساني توصيه مي شود ؟

يكي از مشكلات عمده براي كاشت مژه ي طبيعي ، تروماي فيزيكي است ، در واقع اين عارضه وارد شدن آسيب به صورت مي باشد ، جاي زخم ناشي از حوادثي مانند تصادفات جاده اي، سوانح صنعتي، سوختگي هاي ناشي از حرارت و سوختگي هاي شيميايي و تاتوي پلك از اين موارد مي باشند ،  همراه با آلوپسي ناشي از كشش مربوط به استفاده از مژهاي مصنوعي كه متداول است نيز مي تواند آسيب هايي باشد كه فرد را به ناچار مجبور به كاشت مژه  طبيعي نمايد.